středa 17. června 2015

Do Decady na hermouš!

Cafe Decada je ukázkou moderní kavárny, kterou musíte milovat od prvních chvíle, kdy s ní přijdete do kontaktu. Bar, galerie, restaurace, zahrádka a hlavně domácí hermelín! Co víc si přát, když máte jen chviličku na oběd a zrovna z hlásičů v tramvaji slyšíte - Palmovka. Jak nám chutnal zdejší naloženec naleznete v naší další recenzi! Voala!

Cafe Decada (Vacínova 10, Praha 8)
decada@decada.cz







Vzhled a dekorace - 5
Vidíte tu nádheru v paprscích zapadajícího slunce - wau.
Vyzrálost sýru - 5
Vytáhnuto v pravý čas!!!
Paprička, cibule, koření - 5
V tomhle případě se dá paprička odpustit. Dokonalá kombinace cibulky, oliv, sušených rajčat a náplně nás naprosto odzbrojila!
Pečivo - 5
Kdyby bylo teplé, vsadil bych si na to, že ho právě upekli.
Celková chuť - 5
Nevím, co dodat. Po všech stránkách se zdá tento hermelín jako nejlepší kousek, jaký jsem kdy jedl. Ano, je to tak. Stejný pocit mi potvrdila i Anička, jež miluje hermelín z Unijazzu, která však byla na vážkách, zda nezměnit lokál. Byla to neskutečná pochoutka a jasná jednička draftu 2015!!!

Cena 82 Kč

Skvělé místo, skvělé pivo z lokálního Vinohradského pivovaru a také dortíky. Obsluha byla mladá, trošku nezkušená, ale velmi příjemná. Nejvyšší známky za hermouš uděleny a to po právu! Navíc přidávám ještě jeden bod za celý koncept kavárny. Sečteno a podtrženo dneska to bylo výjimečně za 26 bodů!!!! Co na něj říkáte vy? Taky se stále oblizujete až za ušima? Podělte se s námi.

Hermelínové hergasmy přeje agent Gerald a Anče!

Hodnocení 26 bodů

Žádné komentáře:

Okomentovat